Maak kennis met ons team!

Sinds jaar en dag staat Jacobs Woonconcept voor kwaliteit, service en maatwerk.
Onze slogan: “Laat ons de keuken erbij verzinnen…” klinkt ondertussen al vertrouwd in de oren. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kan voor dressings, kasten en badkamermeubelen op maat?

Deel 1: De (keuken)plaatsers

Droom je van een uniek meubelobject dat past binnen je budget en persoonlijke leef- of werkomgeving? Dan is Jacobs Woonconcept ‘the place to go’ om dit te laten realiseren, van ontwerp tot fabricatie en montage.

Onze jonge, dynamische plaatsers zijn ijzersterk in hun vak! Hun passie voor maatwerk, precisie én oog voor detail zijn meteen voelbaar wanneer je onze realisaties bekijkt. Problem-solver en ploegbaas/keukenplaatser Dirk stelt zijn jarenlange ervaring ten dienste van zijn team en werkt nauw samen met onze keukenontwerpers en -verkopers. Resultaat is hét perfecte huwelijk tussen creatieve designoplossingen en technische innovaties. Dit alles op maat van de klant.

Met Koen is onze technische ploeg compleet. Als logistiek verantwoordelijke leidt hij alles in goede banen.

Bekijk onze realisaties en overtuig jezelf van enkele sterke staaltjes teamwork!

Jacobs Woonconcept - Deel 1: De (keuken)plaatsers
Over de auteur
Jacobs WoonconceptPieter
Pieter Jacobs – Zaakvoerder
Gepassioneerd door alles wat met woon- en keukentrends te maken heeft, houdt Pieter de vinger aan de pols wat de toekomstige trends en technologieën betreft.